Projectinrichting Bentelo

Wil je kennis maken?

projectinrichting in Bentelo

Bent u op zoek naar projectinrichting in Bentelo dan bent u hier aan het goede adres.


Ik heb ook interesse
10/10

Projectinrichting

U zoekt een betrouwbare partner voor uw projectinrichting? Dan bent u aan het goede adres.

Ik bedenk, ontwerp en realiseer interieurs voor:

  • bedrijven
  • scholen en (zorg)instellingen
  • gemeenten
  • aula’s
  • horecagelegenheden
  • retail

Zakelijk interieur voor iedereen

Voor ieder zakelijk interieur kunt u bij mij terecht. Van een kantoor tot de wachtkamer van de huisarts tot een vergaderruimte of een basisschool. Samen brengen we uw wensen in kaart en kijken we welke mogelijkheden er binnen uw budget zijn. Na de ontwerpfase ga ik voor u aan de slag. Ik lever ieder project sleutelklaar op, zodat u direct van uw nieuwe interieur kunt genieten.

Ook grote projecten in de hoogste kwaliteit

Grote projecten zijn voor mij geen enkel probleem. Ik beschik over een solide netwerk van professionals die ik waar nodig bij een klus kan betrekken. Kwaliteit staat ook hier voorop, ik werk alleen samen met mensen waarin ik 100% vertrouwen heb en waarvan ik weet dat zij volgens de hoogste standaard werken.

Projectinrichting voor kleine ondernemers

Bent u een kleine ondernemer? Ook voor u is het haalbaar om uw interieur op professionele wijze te laten ontwerpen en uitvoeren. Hiermee bespaart u als ondernemer veel tijd die u kunt inzetten om uw bedrijf verder te laten groeien.

meer over Projectinrichting
Kantoorinrichting

Kantoorinrichting

Bent u op zoek naar een projectinrichter voor uw kantoor? Dan help ik u graag verder bij het realiseren van een sfeervolle en praktisch ingerichte werkruimte met ergonomisch kantoormeubilair. Een goed ingericht kantoor straalt rust uit en laat alle medewerkers tot zijn recht komen. Daar gaan we samen voor zorgen.

Ik verzorg de projectinrichting voor kantoren van:

  • bedrijven
  • scholen en zorginstellingen
  • overheidsinstellingen

Ontwerp op basis van uw wensen

Het begint allemaal met een goed idee. Vaak weet u precies wat u mist op uw huidige kantoor. Te weinig opbergruimte, te kleine bureau’s of slechte verlichting: het zijn veel voorkomende ergernissen van kantoormedewerkers. We kijken daarom goed naar de wensen van uw medewerkers en de mogelijkheden die de ruimte biedt. Op basis daarvan maak ik een plan van aanpak voor uw kantoor, inclusief ontwerp.

Gezonde werkomgeving

Verstelbare bureau’s en goede bureaustoelen zorgen voor een werkomgeving die voldoet aan alle arbo-eisen. Iedereen moet gezond en prettig kunnen werken, dat is altijd het uitgangspunt van mijn ontwerp. Mijn ontwerpen combineren sfeer, uitstraling en een praktische insteek. Alle kantoormeubelen die ik lever voldoen aan de NEN- en CEN normeringen.

Sleutelklare oplevering

Ik neem de hele projectinrichting van uw kantoor uit handen. U heeft de keuze uit verschillende stalen en materialen, waarna ik voor u aan het werk ga. Ik verzorg zowel het ontwerp als de uitvoering en alle communicatie rond uw project. Zo heeft u één betrouwbaar, vast aanspreekpunt. Na oplevering kunt u direct aan de slag in uw nieuwe werkruimte, want ik lever uw nieuwe kantoorruimte sleutelklaar op.

Onze referenties

Francis, Rottum

Pardik Niemeijer is een hele professionele en harde werker, hij heeft oog voor detail en weet wens om te zetten in resultaat met hoge kwaliteit. Hij had aan ons project een mooie uitdaging (230m2 PVC met allerlei overgangen) wat hij prachtig heeft opgeleverd. 

Familie Veen, Groningen

We hebben twee slaapkamers laten beleggen met tapijt door Pardik. Vooraf kwam Pardik kosteloos en zonder verplichtingen langs met verschillende stalen . Op basis hiervan konden we een juiste kleurkeuze maken.  Korte tijd later heeft hij beide kamers in no time gelegd. We zijn erg blij met het strakke resultaat. Pardik zijn service, klantvriendelijkheid en vakmanschap zijn zeker aan te bevelen!

Goede service en klantvriendelijk

Pardik Niemeijer, een zeer harde en nauwkeurige werker. Komt zijn afspraken na en verlaat de klus pas als de klant 100% tevreden is. Hij werkt erg sch oon en heeft oog voor detail. Een nette, harde werker die zijn vak meer dan voldoende volstaat.
Advies nodig?