Over mij

Wil je kennis maken?

Over mij

Kwaliteit, dat is het kernwoord van mijn bedrijf. Niet alleen in de keuze voor de materialen, maar ook in de afwerking. Met veel zorg en aandacht werk ik aan een interieur dat past bij uw bedrijf, school of instelling en die bezoekers en medewerkers een warm welkom geven. Dat lukt alleen als ieder detail klopt. Daar besteed ik dan ook veel aandacht aan.

Projectinrichter en allround stoffeerder

Ik ben een projectinrichter met veel praktijkervaring. Als leerling stoffeerder heb ik mij door het volgen van vele cursussen en leertrajecten opgewerkt tot allround stoffeerder. In de afgelopen 15 jaar heb ik hierdoor veel productkennis opgedaan en weet ik precies hoe ik uw materialen het beste kan verwerken.

Een hoogstaand interieur voor iedereen

Mijn rol als projectinrichter werd in de afgelopen jaren steeds groter. Op de werkvloer zag ik veel dingen die beter of slimmer konden. Hierdoor werd ik ook steeds meer bij projecten betrokken. Dit heeft mij gemotiveerd om ook zelf projectinrichting aan te bieden, een stap die tot nu toe zeer succesvol is.

Ik gun iedereen een kwalitatief hoogstaand interieur waar het prettig werken en leven is. 


Kantoorinrichting

Kantoorinrichting

Bent u op zoek naar een projectinrichter voor uw kantoor? Dan help ik u graag verder bij het realiseren van een sfeervolle en praktisch ingerichte werkruimte met ergonomisch kantoormeubilair. Een goed ingericht kantoor straalt rust uit en laat alle medewerkers tot zijn recht komen. Daar gaan we samen voor zorgen.

Ik verzorg de projectinrichting voor kantoren van:

  • bedrijven
  • scholen en zorginstellingen
  • overheidsinstellingen

Ontwerp op basis van uw wensen

Het begint allemaal met een goed idee. Vaak weet u precies wat u mist op uw huidige kantoor. Te weinig opbergruimte, te kleine bureau’s of slechte verlichting: het zijn veel voorkomende ergernissen van kantoormedewerkers. We kijken daarom goed naar de wensen van uw medewerkers en de mogelijkheden die de ruimte biedt. Op basis daarvan maak ik een plan van aanpak voor uw kantoor, inclusief ontwerp.

Gezonde werkomgeving

Verstelbare bureau’s en goede bureaustoelen zorgen voor een werkomgeving die voldoet aan alle arbo-eisen. Iedereen moet gezond en prettig kunnen werken, dat is altijd het uitgangspunt van mijn ontwerp. Mijn ontwerpen combineren sfeer, uitstraling en een praktische insteek. Alle kantoormeubelen die ik lever voldoen aan de NEN- en CEN normeringen.

Sleutelklare oplevering

Ik neem de hele projectinrichting van uw kantoor uit handen. U heeft de keuze uit verschillende stalen en materialen, waarna ik voor u aan het werk ga. Ik verzorg zowel het ontwerp als de uitvoering en alle communicatie rond uw project. Zo heeft u één betrouwbaar, vast aanspreekpunt. Na oplevering kunt u direct aan de slag in uw nieuwe werkruimte, want ik lever uw nieuwe kantoorruimte sleutelklaar op.

Advies nodig?