Referenties

Bent u benieuwd wat mijn opdrachtgevers over mij zeggen? Ze delen hun ervaringen met u op deze pagina. Leest u alle referenties gerust door.

Francis, Rottum

Pardik Niemeijer is een hele professionele en harde werker, hij heeft oog voor detail en weet wens om te zetten in resultaat met hoge kwaliteit. Hij had aan ons project een mooie uitdaging (230m2 PVC met allerlei overgangen) wat hij prachtig heeft opgeleverd. 

Familie Veen, Groningen

We hebben twee slaapkamers laten beleggen met tapijt door Pardik. Vooraf kwam Pardik kosteloos en zonder verplichtingen langs met verschillende stalen. Op basis hiervan konden we een juiste kleurkeuze maken. 

Korte tijd later heeft hij beide kamers in no time gelegd. We zijn erg blij met het strakke resultaat. Pardik zijn service, klantvriendelijkheid en vakmanschap zijn zeker aan te bevelen!

Jasper en Ingrid

Pardik Niemeijer, een zeer harde en nauwkeurige werker. Komt zijn afspraken na en verlaat de klus pas als de klant 100% tevreden is. Hij werkt erg schoon en heeft oog voor detail. Een nette, harde werker die zijn vak meer dan voldoende volstaat.

Diensten


Vloeren leggen
Vloeren leggen
Kantoorinrichting
Kantoorinrichting
Projectinrichting
Projectinrichting
Trappen stofferen
Trappen stofferen