Trappen stofferen

Trappen stofferen

Het stofferen van trappen is een vak apart. Zeker wanneer een trap intensief gebruikt wordt, in bedrijfsruimtes, kantoren of winkels bijvoorbeeld, is het belangrijk dat de trap met veel zorg en aandacht bekleed is. Hierdoor heeft de trapbekleding niet alleen een langere levensduur, maar blijft hij ook veilig in gebruik. U moet er niet aan denken dat mensen struikelen over een los stukje vloerbedekking of uitglijden op de traptreden. Met een goede trapbekleding zorgt u voor sfeer, aankleding en veiligheid. Daar help ik u graag bij.

De voordelen van trapbekleding:

  • geluiddempend
  • isolerende werking
  • slijtvast en stroef
  • onderhoudsvriendelijk

Trapbekleding is niet alleen praktisch, maar draagt ook bij aan de sfeer in de ruimte. Wat dacht u van:

  • bekleding van de zijkanten van de trap
  • lopers
  • sierbanden

Wilt u dat ik uw gehele projectinrichting verzorg? Dan neem ik de trap uiteraard mee in mijn ontwerp. Liever alleen de trap door mij laten bekleden? Ook dan kunt u bij mij terecht. Vraag vrijblijvend meer informatie aan, dan vertel ik u meer over de opties voor uw trap. 


Kantoorinrichting

Kantoorinrichting

Bent u op zoek naar een projectinrichter voor uw kantoor? Dan help ik u graag verder bij het realiseren van een sfeervolle en praktisch ingerichte werkruimte met ergonomisch kantoormeubilair. Een goed ingericht kantoor straalt rust uit en laat alle medewerkers tot zijn recht komen. Daar gaan we samen voor zorgen.

Ik verzorg de projectinrichting voor kantoren van:

  • bedrijven
  • scholen en zorginstellingen
  • overheidsinstellingen

Ontwerp op basis van uw wensen

Het begint allemaal met een goed idee. Vaak weet u precies wat u mist op uw huidige kantoor. Te weinig opbergruimte, te kleine bureau’s of slechte verlichting: het zijn veel voorkomende ergernissen van kantoormedewerkers. We kijken daarom goed naar de wensen van uw medewerkers en de mogelijkheden die de ruimte biedt. Op basis daarvan maak ik een plan van aanpak voor uw kantoor, inclusief ontwerp.

Gezonde werkomgeving

Verstelbare bureau’s en goede bureaustoelen zorgen voor een werkomgeving die voldoet aan alle arbo-eisen. Iedereen moet gezond en prettig kunnen werken, dat is altijd het uitgangspunt van mijn ontwerp. Mijn ontwerpen combineren sfeer, uitstraling en een praktische insteek. Alle kantoormeubelen die ik lever voldoen aan de NEN- en CEN normeringen.

Sleutelklare oplevering

Ik neem de hele projectinrichting van uw kantoor uit handen. U heeft de keuze uit verschillende stalen en materialen, waarna ik voor u aan het werk ga. Ik verzorg zowel het ontwerp als de uitvoering en alle communicatie rond uw project. Zo heeft u één betrouwbaar, vast aanspreekpunt. Na oplevering kunt u direct aan de slag in uw nieuwe werkruimte, want ik lever uw nieuwe kantoorruimte sleutelklaar op.

Advies nodig?