Vloeren leggen Hertme

Wil je kennis maken?

vloeren leggen in Hertme

Bent u op zoek naar vloeren leggen in Hertme dan bent u hier aan het goede adres.


Ik heb ook interesse
10/10

Vloeren leggen

Binnen uw organisatie worden vloeren dagelijks intensief gebruikt. Zeker voor bedrijven waar veel bezoekers komen, zoals scholen, overheidsgebouwen, winkels en horeca maakt een goede vloer een wereld van verschil. De keuze voor het materiaal, maar ook de keuze voor de ondervloer en de verwerkingsmaterialen dragen bij aan een lange levensduur van uw vloer.

U heeft de keuze uit zowel harde als zachte vloeren:

  • hout
  • tapijt en tapijttegels
  • gietvloeren
  • vinyl en zeil
  • marmoleum en linoleum
  • PVC
  • laminaat

Zoekt u een bijzondere vloer? Ook dat is mogelijk. Bijvoorbeeld een vloer in visgraat of in een betonlook. Ik denk graag met u mee over de mogelijkheden om uw interieur een unieke uitstraling te geven.

Samen kiezen we voor een vloer die aansluit bij het ontwerp én past bij het dagelijks gebruik van de vloer. Daarnaast adviseer ik u graag bij de keuze voor voorstrijkmiddelen, egalisatiemiddelen en vloerbedekkingslijmen. Zo komen uiterlijk en functionaliteit samen in een vloer waar u jarenlang plezier van heeft.

Naast het leggen van vloeren heb ik ruime ervaring in het bekleden van trappen met verschillende materialen. Ook deze klus kunt u met een gerust hart aan mij overlaten.

meer over Vloeren leggen
Kantoorinrichting

Kantoorinrichting

Bent u op zoek naar een projectinrichter voor uw kantoor? Dan help ik u graag verder bij het realiseren van een sfeervolle en praktisch ingerichte werkruimte met ergonomisch kantoormeubilair. Een goed ingericht kantoor straalt rust uit en laat alle medewerkers tot zijn recht komen. Daar gaan we samen voor zorgen.

Ik verzorg de projectinrichting voor kantoren van:

  • bedrijven
  • scholen en zorginstellingen
  • overheidsinstellingen

Ontwerp op basis van uw wensen

Het begint allemaal met een goed idee. Vaak weet u precies wat u mist op uw huidige kantoor. Te weinig opbergruimte, te kleine bureau’s of slechte verlichting: het zijn veel voorkomende ergernissen van kantoormedewerkers. We kijken daarom goed naar de wensen van uw medewerkers en de mogelijkheden die de ruimte biedt. Op basis daarvan maak ik een plan van aanpak voor uw kantoor, inclusief ontwerp.

Gezonde werkomgeving

Verstelbare bureau’s en goede bureaustoelen zorgen voor een werkomgeving die voldoet aan alle arbo-eisen. Iedereen moet gezond en prettig kunnen werken, dat is altijd het uitgangspunt van mijn ontwerp. Mijn ontwerpen combineren sfeer, uitstraling en een praktische insteek. Alle kantoormeubelen die ik lever voldoen aan de NEN- en CEN normeringen.

Sleutelklare oplevering

Ik neem de hele projectinrichting van uw kantoor uit handen. U heeft de keuze uit verschillende stalen en materialen, waarna ik voor u aan het werk ga. Ik verzorg zowel het ontwerp als de uitvoering en alle communicatie rond uw project. Zo heeft u één betrouwbaar, vast aanspreekpunt. Na oplevering kunt u direct aan de slag in uw nieuwe werkruimte, want ik lever uw nieuwe kantoorruimte sleutelklaar op.

Onze referenties

Francis, Rottum

Pardik Niemeijer is een hele professionele en harde werker, hij heeft oog voor detail en weet wens om te zetten in resultaat met hoge kwaliteit. Hij had aan ons project een mooie uitdaging (230m2 PVC met allerlei overgangen) wat hij prachtig heeft opgeleverd. 

Familie Veen, Groningen

We hebben twee slaapkamers laten beleggen met tapijt door Pardik. Vooraf kwam Pardik kosteloos en zonder verplichtingen langs met verschillende stalen . Op basis hiervan konden we een juiste kleurkeuze maken.  Korte tijd later heeft hij beide kamers in no time gelegd. We zijn erg blij met het strakke resultaat. Pardik zijn service, klantvriendelijkheid en vakmanschap zijn zeker aan te bevelen!

Goede service en klantvriendelijk

Pardik Niemeijer, een zeer harde en nauwkeurige werker. Komt zijn afspraken na en verlaat de klus pas als de klant 100% tevreden is. Hij werkt erg sch oon en heeft oog voor detail. Een nette, harde werker die zijn vak meer dan voldoende volstaat.
Advies nodig?